torstai 9. tammikuuta 2014

Kohti leikkausta

Vattiksen lääkäri soitti tänään ja keskustelimme tämän hetkisestä tilanteesta. Vattiksella on valeraskauden aiheuttamaa maidoneritystä, johon lääkäri määräsi seitsemän vuorokauden Galastop-kuurin. Kuurin ansiosta Vattis voidaan sittenkin leikata jo nyt heti alkuvuodesta. Leikkauspäiväksi sovittiin tiistai 21.1. Keskustelimme myös leikkaustavasta. Olisin ollut kiinnostunut leikkauttamaan Vattiksen tähystyksellä, mutta siitä ei katsottu olevan paljoakaan hyötyä kivun vähentämisen ja toipumisen nopeuttamisen kannalta, sillä steriloinnin lisäksi samalla poistetaan nisäkasvaimet. Nyt ei auta muu kuin odottaa vajaa pari viikkoa. 

2 kommenttia:

  1. Heippa, kiitos blogistasi:) Harvoja vähän myönteisimpiä potilaskertomuksia koiran IMHAsta. Meidän koiralla epäillään samaa, veimme ekan kerran lääkärille kohta pari viikkoa sitten ja nyt ei auta kuin odotella ja toivoa parasta. Jään varmasti seurailemaan Vattiksen tarinaa jatkossakin, erityisesti raakaruokinta kiinnostaa!:)

    VastaaPoista
  2. Kovasti voimia sinulle ja koirallesi taisteluun IMHAan vastaan! Toivottavasti Vattiksen blogista on ollut jotain apua :)

    VastaaPoista