sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Kontrollikäynti 13.6.2013

Vattis kävi taas Akuutissa kontrollikäynnillä. Hematokriitti oli noussut: 39,24 %. Edellisellä kerralla toimitettu pissanäyte oli väkevöitynyt aikaisemmasta näytteestä, mikä sopii kortisonin laskuun. Kortisonin määrään laskettiin edelleen (5 mg joka aamu) ja Imurel säilyy ennallaan. Seuraava kontrolli onkin vasta 16.7.

2 kommenttia:

  1. Olette olleet ajatuksissani, vaikka unohdan välillä käydä lukemassa blogianne, enkä ole tainnut ennen kommentoida.

    Hienoa on se, ettei sairaus ole tehnyt Vattiksesta aivan potilasta, vaan se jaksaa olla ja elää lähestulkoon normaalia elämää. Ja vaikka vinttarien hematokriitti on normaalistikin "normaalia" korkeampi, niin viimekertaisen kontrollin tuloshan on hyvä!

    Hienoa, että olette päässeet laskemaan kortisonia, se on viheliäinen lääke, mutta kuten sanottu, toiset kestävät paremmin kuin toiset. Toivottavasti pääsette pian vähentämään myös Imurelia ja pääsette siitä eroon kokonaan.

    Voimia teille taisteluun, jaksan uskoa lujasti, että Vattis paranee! Olette ajatuksissa <3

    VastaaPoista
  2. Henna, huomasin kommenttisi vasta nyt. Kiitos kauniista sanoistasi <3

    Kirjoittelinkin äsken tämän päiväisiä kuulumisia, mutta kortisonia lasketaan edelleen ja kahden viikon päästä lopetetaan kokonaan. Jos kaikki menee hyvin, niin seuraavaksi aletaan vähentää Imurelia. Uskon ja toivon kovasti, että kaikki menee hyvin. Periksi emme anna.

    VastaaPoista